Werken als Assistent Bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider bij Welkoop ben je medeverantwoordelijk voor het vormgeven van het commerciële, operationele en personele beleid in de vestiging. Als de bedrijfsleider er niet is, vervang jij hem of haar. 

Je geeft dan leiding aan de verkoop- en kassamedewerkers en begeleidt stagiaires. Je bent medeverantwoordelijk voor het plannen, organiseren, coördineren en uitvoeren van uiteenlopende activiteiten, presentaties en acties. Je bedenkt voortdurend ideeën die de verkoop bevorderen, samen met de bedrijfsleider werk je ze uit. Je bewaakt de formule-uitstraling in de vestiging. 

Alle presentaties, displays en schappen zien er dankzij jou perfect uit, de winkel is altijd tiptop in orde. Je ondersteunt de verkoop door enerzijds zelf actief deel te nemen aan het verkoopproces en anderzijds door het coachen en begeleiden van de verkoop- en kassamedewerkers. Ook het voorraadbeheer ondersteun je persoonlijk, onder meer door de voorraden te controleren en registreren en steeds op tijd goederen te bestellen. 

Daarbij houd je rekening met de omloopsnelheid in de vestiging. Je bewaakt de processen op het gebied van winkelbeheer, zoals kassa- en administratieve procedures, breuk en derving. Zijn er klachten, bijvoorbeeld over producten of de service, dan zorg jij dat ze keurig worden afgehandeld. Samen met je bedrijfsleider voer je het personeelsbeleid in de vestiging uit en je ziet toe op de naleving van de Arbo- en milieuregelingen. 

Kortom, je bent de rechterhand van de bedrijfsleider en krijgt alle kansen om je ondernemerstalent te ontwikkelen!

Ga bij ons aan de slag als Assistent Bedrijfsleider!

In onze winkels wordt gewerkt in kleine teams, daardoor is de sfeer informeel én professioneel tegelijk. Wij geven je de ruimte om initiatieven te ontplooien en mee te bouwen aan een succesvolle, dynamische organisatie. Wij bieden je ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien bieden wij jou een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alles is geregeld in onze eigen CAO Welkoop.
Bekijk de actuele Assistent Bedrijfsleider vacatures