Werken en leren tegelijk!

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleiding dan kun je bij ons werken en leren tegelijk. Als erkend BBL-leerbedrijf zijn er volop stageplekken beschikbaar.

Tijdens deze stage werk je volledig mee in één van onze winkels, help je klanten met vragen en zorg je er samen met je collega's voor dat de winkel er netjes uitziet en dat de vakken gevuld zijn. Tot de mogelijke taken horen ook kassawerkzaamheden en het verwerken van de vracht. Afhankelijk van je opleiding kunnen je taken worden uitgebreid met bijvoorbeeld het maken van een personeelsplanning, bestellen van producten en leidinggeven. We kijken wat bij je past en wat je wilt leren en we denken graag met je mee. Bij Welkoop leer je veel en ondersteunen collega’s jou als dat nodig is. De ideale plek om tot bloei te komen in de retailbranche.

Kom bij ons werken en leren!

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Neem dan contact op met een filiaal bij jou in de buurt en informeer bij de bedrijfsleider naar de mogelijkheden. Misschien word jij in de toekomst wel onze nieuwe verkoopmedewerker of bedrijfsleider!
Bekijk onze BBL vacatures